Att hitta rätt i dejtingdjungeln

Det där med att dejta och förhoppningsvis hitta den rätte att dela sin framtid med är inte alltid det lättaste. I och med internet så har det blivit lättare, eller svårare, allt beroende på hur man ser det. Nu kan an välja att ansluta sig till en dejtingsajt och därigenom öka chanserna att hitta den rätta, om man nu valt rätt dejtingsajt. En förutsättning för att det ska fungera smidigt att hitta en partner är att kommunikationen går smidigt på sajten. Jag har faktiskt testat nätdejtning en gång och träffade rätt direkt… sen att hon inte träffade rätt, det är en annan femma. Det var i alla fall 50% rätt då 🙂 Om jag skulle välja att börja dejta via nätet igen så skulle jag föredra en sajt där det inte kostar en massa pengar att för att kunna skriva och skicka meddelanden. Låter som en omöjlig ekvation, men det finns faktiskt svenska datingsidor som sägs vara gratis.

Sponsrat inlägg

En Kommentar till “Att hitta rätt i dejtingdjungeln”

  • Ida says:

    sv: Det hoppas jag också! Försäkringskassan avslutade min aktivitetsersättning (typ sjukpenning) utan att hintya om det så jag hann inte söka någon ny utan får nu kanske vänta ända upp till 4 månader, bara för att de missat att säga till. De sa att ”så borde det inte gå till”, men det gjorde det ju ändå. Såklart. Så nu har jag bara halv inkomst. Ironiskt nog såhär precis när jag börjat jobba. Trodde allt skulle bli bättre då men jag hade det bättre innan… hmm…

Skriv en kommentar

CommentLuv badge