Skapa snygga korta länkar med din domän

Viss skulle det vara praktiskt att kunna skapa snygga korta länkar med din egen domän, istället för att använda någon av alla dessa URL förkortare som finns? Har man en egen domän så vill man självklart att den ska synas så mycket som möjligt, så varför då nyttja någon annans domän för korta länkar?

Satt faktiskt och tänkte lite på det där förut en dag och kom fram till precis vad jag ville ha. Det lustiga är att jag behövde inte hyra någon programmerare för att skapa något som motsvarade mitt önskemål då någon annan redan ordnat den biten. Kolla själv på http://bloggliv.ws/j0z så får du se! Visst har jag en snygg länk?

Vad det hela handlar om är ett tillägg till WordPress som faktiskt sköter det där med att fixa snygga länkar, ge lite statistik osv. Riktigt bra grej med andra ord 🙂

 

3 Kommentarer till “Skapa snygga korta länkar med din domän”

Skriv en kommentar

CommentLuv badge