Det är aldrig bra…

Loggade precis in på min blog och möts av samma meddelande som så många gånger tidigare: att min webbläsare är gammal och sleten. Faktiskt så uppgraderade jag till den senaste, men fick då en massa problem i och med att jag inte kunde logga in på min internetbank, c s n, osv. För med den uppgraderade, nya och fina webbläsaren så var bankerna, e-legitimationen och allt det där andra så gammalt och skralltigt att det inte fungerade. Så jag får helt enkelt nöja mig med en gammal skruttig webbläsare en stund till.

2 Kommentarer till “Det är aldrig bra…”

  • Kaffehörnan says:

    Den hederliga läsaren får duga ett tag till, bättre med utan strul

  • Camilla says:

    Föråldrad? Kul ord de använder, känns lite som ett föråldrat ord 😉

    Löss, ja jag tror snart det! För jag har iallafall inte bytt något när det gäller schampo, tvättmedel eller liknande. Bytte iofs duschtvålen för en månad sedan mot en olivtvål jag fick av syrran. Så nu har jag bytt tillbaka till Barnängen som jag alltid haft annars, men kliandet fortsätter…argh!
    Camilla nyligen inlagt…PrickigMy Profile

Skriv en kommentar

CommentLuv badge