Uteblivet fredagsmys?

Det är visst fredag och dags för det traditionella fredagsmyset, fast här blir det inget sånt. Har inte köpt hem något gott och har heller inte bjudit hem något trevligt sällskap. Visst kan man mysa själv och utan gott, men känns det som en tisdag och vem har hört talas om tisdagsmys?

Om allt vore enligt alla regler så skulle man antagligen mysa runt i en sån där ”One-Piece” också…  När jag var liten så var en ”One-Piece” gjort i bävernylon med fluffkrage och kallades overall. Det var tider det… men även om jag sett en massa bävrar sedan dess så har jag aldrig sett en bäver gjord av nylon? Börjar tro att det där med bävernylon var ett marknadsföringsknep….

En Kommentar till “Uteblivet fredagsmys?”

 • Camilla says:

  Jag SPYR om det skulle vara vägglöss som varit på mig! UÄK!
  Fast varken sambon eller lillen har råkat ut för detta trots att vi sover i samma säng och är nära varandra hela tiden. Men det behöver kanske inte vara så att alla i en familj drabbas?

  Men usch..brrrr!

  Du får köra på lite lördagslyx idag istället för fredagsmys hörru 🙂
  Camilla nyligen inlagt…AddictionMy Profile

Skriv en kommentar

CommentLuv badge