Att lära sig något nytt… eller att skaffa sig en last?

Har precis druckit en kopp kaffe, en av få koppar jag druckit i mina dagar. Hade i lite socker och det smakade betydligt bättre än förra koppen jag drack… Det är så att jag är ingen kaffedrickare men funderar på att skaffa en last, då jag nästan inte har några laster. Skulle vara godis då, men det äter jag för att det är gott. Kaffe är inte gott, så enda anledningen till att man skulle dricka det dag ut och dag in så är det väl om det skulle vara en last?

Fördelen med kaffe är nog den sociala biten, man kan helt enkelt bjuda hem någon på kaffe. Det låter i af bättre att säga till någon att komma över på en kopp kaffe än att bjuda hem någon på ett glas med vatten.

Så nu återstår att se om jag lyckas vänja mig vid kaffesmaken och göra kaffet till en last.

3 Kommentarer till “Att lära sig något nytt… eller att skaffa sig en last?”

Skriv en kommentar

CommentLuv badge