Dags för nya rutiner?

Jag har börjat bli lite lat och skjuter upp saker alldeles för mycket igen, funderar på om det är dags för lite nya rutiner. Som det är nu har jag oftast inga tider att passa, jag sover tills jag vaknar (har sovit ut), lägger mig när jag känner för det osv. Har ställt väckarklockan nu så jag ska vakna klockan åtta varje morgon för det känns som en bra tid. Ska tänka över om jag ska lägga till några fler rutiner när jag ändå är på G.

Det här vore kanske lämpligt:

8:00 Vakna och kliva upp, äta frukost.

8:20 Träna 20 minuter med Ketllebell.

8:45 Duscha

9:00 Redo för en ny spännande dag!

Vad tycks om det?

4 Kommentarer till “Dags för nya rutiner?”

 • HomoErotis says:

  Rutiner ÄR ju bra, men man skall ju försöka hålla dem och det ÄR jag skitdålig på… Men du fixar det säkert.
  HomoErotis nyligen inlagt…Underbart att sätta ner bakenMy Profile

  • Patrik (Admin) says:

   Jag är också riktigt dålig på att ha rutiner… Kanske mest för att jag förut hade den inställningen att frihet var att inte ha en massa rutiner. Är nog skillnad på bra och dåliga rutiner i så fall, jag bör nog lägga till med bra rutiner.

 • Gun says:

  Så fungerar jag också, har väldigt svårt att följa rutiner när jag inte måste. Det räcker med ett par dagars ledighet så är allt rubbat. Men det är en sorts frihetskänsla att strunta i rutiner också.

  Sv: Det finns flera varianter av stöd från AF beroende på orsaken till att man behöver stöd, men som anställd med lönebidrag har man full lön som vilken anställd som helst. Det är arbetsgivaren som får stödet (pengarna) från AF. Det görs en bedömning av besvären som avgör hur stor andel av lönen AF betalar. Enligt min handläggare tjänar staten oavsett på att betala ut bidraget eftersom man får en person i arbete.

 • Kaffehörnan says:

  Härliga rutiner, de är nice

Skriv en kommentar

CommentLuv badge