Frukost…

Dumt att skriva ett inlägg om frukost när klockan är halv tio på kvällen? Beror på hur man ser på saken, men jag har tänkt till lite och har kommit fram till att jag nog äter för dålig frukost på morgonen. Jag brukar ha lite svårt att ”komma igång”  på dagarna och få något vettigt gjort som kräver koncentration osv. Sen när det blir kväll så funkar allt riktigt bra….

Lunch vid 12

Mellanmål vid 15

Middag 18

Småäta lite vid 21

ZzzzzZZZzz

Frukost bestående av flingor med mjölk, eller några ägg…. eller juice och smörgås. Vid 9

Från 21 till 9 äter jag nada… Sen en sketen liten frukost… och sen äter jag var 3:e timme tills på kvällen. Sen samma glapp i maten på 12 timmar.

Någon som håller med om att jag borde lära mig att äta en riktig frukost?

Tips på frukost?

 

 

 

 

4 Kommentarer till “Frukost…”

Skriv en kommentar

CommentLuv badge