Det tar sig med lasterna…

Snart har jag nog fått min nya last att etablera sig, i kväll har jag druckit två ganska stora koppar med kaffe. Den sista gjorde jag dubbelt så stark som den första. Börjar vänja mig vid smaken så det smakar inte bara apa nu så snart tycker jag väl även att det är gott.

Varför kaffe? För att det finns en poäng med det kanske, eller för att det är socialt. Ungefär som Facebook fast med en annan historik, man gör något gemensamt, träffas över en fika och så. Skillnad mot det ”nya” sättet att ses när man skriver något på sin ”vägg” och vännerna gör tummen upp.

Ibland har jag funderat på att ta med Facebook rutinerna ut i verkliga livet. När någon säger något bra gör man helt enkelt tummen upp och ler fånigt, man behöver inte säga något. Kommer man inte på något bra att säga kan man upprepa något som någon annan precis sagt och gärna säga det till någon annan som kan upprepa det. Extra fördelaktigt om man är i en stor folksamling, då kan man skrika ut vad någon nyss sagt…. Så alla får veta….

Puffa…. ska börja puffa folk, ett finger rätt in i magen… tjoff..

Eller inte… FB rutiner passar kanske bäst på FB… kaffe har jag börjat dricka och det passar utanför FB….

 

 

16 Kommentarer till “Det tar sig med lasterna…”

Skriv en kommentar

CommentLuv badge