Varm choklad med extra sting

Varm choklad är gott, men man behöver inte hålla sig till att göra den på Oboý och varm mjölk. Jag gör gärna på kakaopulver och varm mjölk så tillsätter jag socker så jag får rätt smak. 2 teskedar kakao och 2 teskedar socker till en mugg är lagom.

Igår gjorde jag het choklad med lite extra sting, då tillsatte jag lite vanilj för smaken skull och så lite cayennepeppar för att få till det lilla extra. Gott 🙂

Dagens kopp med varm choklad kryddade jag med vanilj och lite kanel, gissa om det blev gott? Får väl se vad jag hittar på i morgon, då kanske jag blandar i lite kaffe. Antar att en skvätt rom inte heller skulle sitta fel, men det finns ingen hemma i skafferiet. Man får helt enkelt ta vad man har…

14 Kommentarer till “Varm choklad med extra sting”

Skriv en kommentar

CommentLuv badge