Gambling

Gambling kan vara rätt kul ibland, som tidsfördriv om man inte har så mycket annat att göra. Grejen är ju den att det blir extra spännande om det finns en chans att vinna pengar, samtidigt som man risken är betydligt större att man faktiskt förlorar insatsen. Om jag spelar om pengar så gör jag det oftast via internet och jag väljer ofta en sajt där man får någon form av insättningsbonus. Hur det än är så minskar man ju sin risk med 50 % om man får 100 % i insättningsbonus, vilket inte är helt ovanligt. Jag är förresten ganska säker på att jag ligger på ett totalt plus när det gäller mitt spelande. Dels beror det på att jag inte spelar så ofta och inte för så stora summor, men det beror också på att jag vunnit så pass mycket pengar att jag inte spelat slut på vinsten. Bland annat så vann jag 60 000 kr när jag spelade på hästar, fast det är några år sedan nu. Ändå är det så att jag gillar att kunna ta kalkylerade risker och att på så sätt kunna få en god avkastning över tiden, aktiehandel och valutahandel är väl där jag lyckats bäst med den bedriften.

Sponsrat Inlägg

Skriv en kommentar

CommentLuv badge