Kanske borde inleda året med att blogga järnet?

Kanske borde jag inleda året med att blogga järnet? Eller så låter jag helt enkelt bli för jag har ju alltid som flest besökare när jag bloggar som minst. Tusentals som vallfärdade till bloggen när jag låg på soffan smälte julmaten, de flesta besökare var Googles förtjänst som vanligt. Många av mina inlägg är godis för sökmotorerna…

Något annat nytt som hänt då? Nä, egentligen inte. Fast en grej som hände strax innan nyår var att Samoa hoppade över en dag, för att hamna först i kalendern istället för sist… Samoa var ju det land som toppdomänen .WS hörde till en gång i tiden, innan några smarta killar gjorde en deal och fick använda toppdomänen som ”WorldSite” eller ”WebSite”, en väldigt passande domän när Internet breder ut sig och världen blir mer och mer gränslös.

Ja, så har då bloggen fått sitt premiärinlägg för i år också…

8 Kommentarer till “Kanske borde inleda året med att blogga järnet?”

Skriv en kommentar

CommentLuv badge