Visitkort…

Strax före jul så beställde jag 1000 nya visitkort för jag hade fått slut på dem jag hade tidigare. Antar att det tar en stund att få slut på alla tusen som jag har nu. Vilket påminner lite om när jag gjorde en stor beställning på visitkort och matchande dekaler till bil, från ett lokalt tryckeri för en massa år sedan. Resultatet blev riktigt bra och det kostade en hel del, men det gjorde ju inget för jag hade dekaler och visitkort för flera år framåt. Trodde jag… Telia fick för sig att det var dåligt med telefonnummer i nummerserien som jag hade så helt plötsligt utökades mitt nummer med en tvåa i början. Gamla numret, fungerade en kort tid, men mina visitkort och dekaler räckte desto längre och blev i princip värdelösa. Gjorde en ny beställning och hade även mitt fasta nummer med, men gissa vad som händer? Kort där efter kommer Telia på att det är dåligt med nummer i min nummerserie för fasta telefonen och så slänger dom dit en sexa i början. Så, nu sitter jag med 1000 visitkort och antagligen får PTS fnatt inom kort och tar bort alla riktnummer och gör mina visitkort värdelösa. Byråkrati i ett nötskal, bränn andras pengar, slösa bort andras tid, men ta för f-n inget ansvar för handlingarna.

7 Kommentarer till “Visitkort…”

Skriv en kommentar

CommentLuv badge