Det där med vädret, om jag får välja.

För någon vecka sedan var det ett enormt skrivande i tidningarna (nätupplagorna) om att det skulle komma en massa snö, upp till 30 cm. Snön uteblev, i alla fall där jag bor. Ungefär samtidigt så skrevs det i samma tidningar (nätupplagor) om att det skulle bli kallt, omkring -30° eller så. Där gissade tidningarna mer rätt för här blev ganska kallt även om det var några grader kvar till -30°. Lite känns det med ”nyheterna” om vädret som den gamla sagan om pojken och vargen. Skriker man nog många gånger så lär man väl få rätt…

Om jag själv får välja väder, vilket är svårt, för det blir ju som det blir, så skulle väljer jag hellre -30° framför ett snöfall över natten på 30 cm. Orka skotta….

15 Kommentarer till “Det där med vädret, om jag får välja.”

 • ida says:

  sv; Jaaa, en sån är det! Har haft bild på den förut. Inget jag känner att jag måste skylta med, hahahaha! Men den är bra när man ska köpa tung kattsand…

  Jag har en massa krossade tomater i min köttfärssås, och så paprika/chili-fraiche och sen lite vanlig. Idag hade jag det iallafall. Och pressad vitlök och hundra andra kryddor och en massa kött- och grönsaksbuljong… omnomnom…
  ida nyligen inlagt…Räddningen är nära! Eller?My Profile

 • Helt rätt hellre kallare än snö och plums, just nu snöat här. Men inga 30 cm som tur är. Ha det fint.
  King of Nydala nyligen inlagt…Älskar BloglovinMy Profile

 • Susanne says:

  Vassego! 🙂 Ja, jag förstår inte dom som stoppar i sig sådant som dom inte vet vad det är… och även överdoserar… Det skulle jag aldrig våga för jag är för rädd om livet för det… Här har du en länk till ifall att du har missat den: http://rf.se/Nyheter/Nyheter2012/Tillsynenavkosttillskottmasteskarpas/

  Ja gissa om jag blev glad! 😀

 • Susanne says:

  Ja det cirkulerar en hel del på nätet nu om det sen svt’s granskning… 🙂

  Tycker att dom var fräcka! Synd bara att dom kostade en hel del. Men vem vet dom kanske kommer till Sverige snart oxå… Köpa på skoj lixom… 😉

  Är där jag oxå fast att jag försöker att hålla nere på konsumtionen… Det är jue mitt kaffe och behöver lite koffein för att komma igång… Har jue kronisk värk i en trasig axel så det blir inte mycket (sammanhängande) sömn… Kom ifrån drickandet när jag hamnade på sjukhus… Men dum som jag var så började jag att dricka igen bara för att det är så gott… 😛 Men ska skärpa till mig igen för kan du så kan jag! 😀

 • Karin says:

  Om jag får välja väder så väljer jag 20+. 😀

  men jag är i alla fall väldigt glad att slippa skotta, och tycker det räcker med de dryga -20 som det varit som kallast här i vinter.
  Jag tycker den här vintern har varit väldigt, väldigt bra! – Och solen har kikat fram förvånansvärt ofta också. 🙂
  Karin nyligen inlagt…Dags för penicillin?My Profile

 • Ina says:

  Haha 🙂
  För övrigt så känns det som att vädergubbarna kastar tärning om vad det skall bli för väder.. stämmer typ.. aldrig?! :/
  allt bra med dig annars?=)
  Ina nyligen inlagt…Vad..?! 😉My Profile

 • Camilla says:

  Tack! Känns jättebra att få jobb så fort, hann bara gå hemma 2 månader, yeey! Lagom lång ‘ledighet’ 😉

  Det har varit en fantastisk vinter, iaf här i Umeå. Helt underbar! Men så slipper jag skotta då jag bor i hyreshus :p
  Camilla nyligen inlagt…BubbelMy Profile

 • Håller med dig! Jag vill bara ha sommar … 😛

  – haha aw, men man kan ju skämma bort sig själv med saker ibland 😀
  Absolut! Ska ta och skriva om hårddisken sen. Har tyvärr inte hunnit testa den än men det ska bli kul att göra det. Den jag har nu måste man koppla in i ett uttag först (+ att den är jättestor). Så den nya är ju redan nu tusen gånger bättre bara på det planet 😉
  ADARAS.se – din bloggtidning på nätet! nyligen inlagt…Ny teckningMy Profile

 • Kaffehörnan says:

  Jag man blev ju lite paff över en sådan kommentar, men de är ju inget jag får ångest av. Jag tror inte hon är medveten om värdet på denna grej
  Dom kronor hon bistår med är ju 0 om man tänker ett steg till.

 • Gun says:

  Jag orkar inte heller skotta. Bland annat därför vi bor i lägenhet. 🙂

  Sv: Jag försöker hitta något, men hamnar bara på blockets startsida. Så irriterande, jag är väldigt nyfiken på hur det kan komma sig.:)
  Gun nyligen inlagt…Blocket???My Profile

 • Camilla says:

  Bakade in en fläskytterfilé i bacon, chili och basilika, yummie! Synd bara att jag är värdelös på att fotografera, bilderna blev crap! :/
  Camilla nyligen inlagt…MattävlingMy Profile

 • Ida says:

  SV: Hej Patrik! Tack för din kommentar. Nej jag nämnde inget om käken, eller om nåt av alla de andra hundra sakerna jag borde kolla upp. Nu var det bara magen som var det akuta, tyckte jag… orkade inte hänga där hela kvällen, och hade dessutom bara tagit upp magen som besvär när jag fick jourtiden bokad.

  Har haft problem med käken länge, och även varit hos käkkirurg och undersökt saken för ca 6 år sedan. Det är OCKSÅ stress, jag biter ihop så mycket och har problem tack vare det… då tyckte de jag skulle skaffa bettskena att sova med, men det har jag inte råd med, så det har jag aldrig gjort… så, så är det.. ^^

  Kram & tack för omtanken!
  Ida nyligen inlagt…Efter läkarbesöket;My Profile

 • Ida says:

  Åh, TACK! : ) (fast det var för kort för att posta så jag var tvungen att skriva det här också)
  Ida nyligen inlagt…I turned into a pink teddybear! Mmm ♥My Profile

 • Ida says:

  Sv: Liiiite elakt att låta honom välkomnas av ett sånt diskberg, haha! ^^
  Ida nyligen inlagt…Baila baila, hela dan!My Profile

 • Kaffehörnan says:

  Halloj
  Mkt har jag varit med om men detta är de sjukaste alltså
  Nu kan man spela på kaffehörnan

  Skickar mejl till dig imorron

Skriv en kommentar

CommentLuv badge