Få fler besökare till din blogg

Ibland vill man ha fler besökare till sin blogg, och dessa är inte alltid så lätta att hitta. Visst, man kan besöka andras bloggar, lämna en kommentar och hoppas på återbesök. Ett annat sätt kan vara att köpa annonsering på någon portal där man kan få fler besökare, ofta dyrt men inte så effektivt. Ett tredje sätt som faktiskt fungerar riktigt bra är att delta i en ”sidbytarsida”. Dvs. man surfar och läser andras bloggar och sidor och som utbyte får man poäng där ens egen blogg eller sida visas. Ganska effektivt och det kan ge väldigt många nya besökare. Gillas bloggen så är det stor chans att dessa återkommer som läsare. Jag har då i alla fall funnit en hel del läsvärt genom sådana sajter. Nu finns en ganska nystartad sajt, den heter helt enkelt MerBesökare och om du registrerar dig där så ska du se att du snart har mer besökare.

10 Kommentarer till “Få fler besökare till din blogg”

 • Ida says:

  Tack för din fina kommentar och ditt stöd! ♥ Det betyder massor. Massor.
  Ida nyligen inlagt…Snart är det dags…My Profile

 • Karin says:

  Är man nu desssutom jädrigt snabb, så har man chansen att få ett platinakonto gratis för resten av livet. De första hundra som anmäler sig får det, och nu är det 85 anmälda. 1.000 gratis besökare varje månad tackar man ju inte nej till… – Och inte de andra fördelarna man får heller. 😉
  Karin nyligen inlagt…Mer besökare – Sidbyte för bloggar och hemsidorMy Profile

 • Liie says:

  tusen tack för dina förslag! har dock redan testat på färg och ett djur och det gick inte. lär måsta på några fler ord för att det inte ska vara så likt andra och då tycker jag det blir för långt. men det med form, det ska jag absolut fundera vidare på!! det var något jag inte alls hade tänkt på och gillade skarpt 🙂 har gjort din kommentar osynlig så du vet, så ingen för för sig att sno åt sig något innan jag hunnit försöka 😉
  Liie nyligen inlagt…Avslag på avslag, nu behöver jag hjälp!My Profile

 • Vilket bra inlägg! Ska spana in sidan Mer besökare. Tror jag har ett konto där men har aldrig kollat vad det går ut på egentligen …

  – Vad kul med alla dina tips på hemsidan! Tror du hann se att vi valde ett av dina alternativ. Jag har länge funderat på att göra en portfolio så det passade bra nu 😀 Det är dock många saker vi inte riktigt fått till i WordPress … hade på ett sätt varit lättare att göra den helt från scratch. Nu var vi tvungna att utgå från ett blankt tema men man blir ju lite mer begränsad i vissa saker
  ADARAS.se – din bloggtidning på nätet! nyligen inlagt…Läpplycka – Jelly Kiss ShineMy Profile

 • – Tusen tack för dina fina ord också 😀
  ADARAS.se – din bloggtidning på nätet! nyligen inlagt…Läpplycka – Jelly Kiss ShineMy Profile

 • G+ arn says:

  Kan bara hålla med dig, en bra sida. På väg upp, kommer ju in fler och fler sidor. Som din t.ex. Bra !
  G+ arn nyligen inlagt…Morgonens G+ areMy Profile

 • Gun says:

  Jag har inte förstått det där med sidbytarsidor riktigt förut, utan har fått för mig att det är som att ”fuska” till läsare som egentligen inte läser ens blogg, bara för att höja statisktiken. Men jag har säkert helt fel, det är kanske ett jättebra sätt att få nya läsare, vilket kan vara ganska svårt om man inte ligger i hårt med kommenterandet.

  Sv: Haha, ja, visst har jag rätt! Och det är rätt skönt att vräka ur sig lite ibland. ;D
  Gun nyligen inlagt…SnällhorniMy Profile

 • G+ arn says:

  Hej, jag har kollat lite på att använda .ws som min blogg portal. Hur mycket kostar det. Jag får endast upp det i §60 för 6 månader. Funkar det bra och dras beloppet automatiskt från ditt kreditkort. Är det bara att betala i dollar direkt från mitt Visa kort eller hur fungerar det.
  Kan man blogga via Mobil (Viktigt) Svara gärna till min Epostadress. Tack.
  G+ arn nyligen inlagt…Denna tidiga morgons G+ hints !My Profile

 • Ida says:

  Det går ju an så länge man bara fotar ENA sidan iaf….. tack så jättemycket : ) ♥
  Ida nyligen inlagt…Hår-t.My Profile

Skriv en kommentar

CommentLuv badge