Lurad…

I morgon är det första april så då lär man vara på sin vakt så man inte blir lurad. Jag blev ”lurad” redan idag så då kanske jag klarar mig i morgon?  Fick ett sms som skulle vidarebefordras så skulle jag få en slant att ringa för… Även om jag satt vid datorn och att jag tänkte att det där kan ju aldrig funka, hur skulle operatören veta att det vidarebefordras? Enda sättet att få veta är att prova, så jag skickade 🙂 Sen kollade jag upp och fick veta att jag nog inte hade behövt skicka. Fick även ett svar från en klok tjej att jag nog blivit blåst… och det håller jag med om. Så här blåser det både inne och ute för tillfället.

11 Kommentarer till “Lurad…”

 • Karin says:

  Det blåser här också. – Och jag tyckte det räckte med att det blåser ute jag… 😉
  Vet inte om hon är så klok den där tjejen, men hon är rätt skeptiskt lagd. 😀
  Karin nyligen inlagt…Talang sitter inte på utsidanMy Profile

 • haha just ja! Hade helt glömt bort det! :O nu måste jag komma på ett aprilskämt bara för det 😉

  – Jaha okej. Hur tycker du WordPress funkar då? 😀
  ADARAS.se – din bloggtidning på nätet! nyligen inlagt…DetaljerMy Profile

  • Åh kan tänka mig att det är bra! Nu har jag ju bloggat på blogg.se länge så kommer nog inte byta portal, men man kan ju utveckla andra saker på WordPress. Vill gärna utveckla min portfolio mer 🙂 Och sen vill jag lära mig göra Worpdress-designer. Än så länge tycker jag det är rätt krångligt 😉

   Två fördelar med WordPress som jag gärna hade sett på blogg.se är möjligheten att skapa backup på sin sida och att ha den här svarsfunktionen!
   ADARAS.se – din bloggtidning på nätet! nyligen inlagt…Bloggevent i FalunMy Profile

 • – oh tack, vad snäll du är! 😀
  ADARAS.se – din bloggtidning på nätet! nyligen inlagt…Firande i KistaMy Profile

 • SmalandGay says:

  Tjena !!
  Nu har jag fått till min blogg. Funkar bra! Lite segt att ladda in här på mina datorer… Men Tack igen.
  SmalandGay nyligen inlagt…Tiden går fort när man har skojMy Profile

 • Ida says:

  sv: Aw…. : ) Bra tänkt!
  Ida nyligen inlagt…Klag.My Profile

 • Ida says:

  sv: Mja, jag vet inte, man kan ju inte bara sluta gå till jobbet lixom….. ^^
  Ida nyligen inlagt…Ted.My Profile

 • Ida says:

  sv; Hoppas du inte missförstod mig, jag är absolut inte en sån som sätter jobbet i första hand, jag värdesätter min hälsa och saker jag trivs med mycket högre! Men jag väntade så länge på att få jobb, och nu när jag äntligen har ett så borde jag vara glad… eller? Fast det är så jävla mycket saker som är så dåliga för oss anställda. Saker som typ är olagligt, dessutom. Och jag tror inte det är helt omöjligt att jag skulle få sjukskriva mig ett tag (ur läkares synpunkt alltså), med tanke på hur mycket jag faktiskt går igenom just nu (med att självbehandla min sjukdom, som jag skrev om, är uppe i över sju veckor nu och det är SKITJOBBIGT och kräver mer energi än jag har just nu), och stressymptomen som jag har med magkatarren, illamående, minnessvårigheter, synbortfall, alla problem med käken som gör att jag nu inte kan bita ihop tänderna som vanligt… ja, du hör ju. Min läkare kanske håller med mig, men gör chefen det? Vi är ju knappt några anställda… : ( Och jag vill ju lixom inte vara anledningen till att någon ANNAN får jobba ihjäl sig… Fan, att man ska behöva tänka på ANDRA framför sig själv i såna här situationer.. jag har ju lixom inte TID att vara sjuk. Och inte råd att vara sjukskriven heller. Jag lever ju inget lyxliv direkt, jag har aldrig pengar de sista veckorna som det är nu, hur skulle det gå med att vara sjukskriven? Fan det är mycket nu… vill inte deppa ihop helt och inte ens orka med showen, det är jag jätterädd för. Det är ju det jag älskar mest av allt men inte ens det räcker min energi till för….

  Förlåt för världens längsta inlägg, vill inte låta som värsta bitterfittan heller lixom…
  Ida nyligen inlagt…Det är vinter, denna vår.My Profile

 • Camilla says:

  Då såg vi samma sak! Fast jag fick titta en bra stund innan jag kunde sätta fingret på vad det var… :p
  Camilla nyligen inlagt…Vad skådar mitt norra??!My Profile

 • Ida says:

  Jag har faktiskt ätit så många så jag knappt orkar min fryspizza. HAHA.
  Men efter en stund i ugnen så kanske…. ^^
  Ida nyligen inlagt…Elfte april.My Profile

 • Det behöver inte vara april för att JAG ska gå på sånt skit! ;D

Skriv en kommentar

CommentLuv badge