Handla Wakeboard online

Idag blev det bakslag i vädret och en massa snö här och då om något så längtar man efter sommaren. När det är sommar ska man passa på att göra kul och spännande saker så varför inte testa wakeboard? En ny wakeboard kan man köpa online på Beachandmotion där det finns ett bra utbud. Butiken är riktig välsorterad och jag hittade en massa andra spännande saker som jag skulle kunna tänka mig att köpa: Pulsklocka, solglasögon, onepiece mm. Det finns en massa ”vill ha” grejer. Men det som nog tilltalar mig mest är en Go Pro kamera som man kan montera på hjälmen, cykeln, bilen wakeboarden, husdjuret eller precis vad som helst. Snacka om att kunna ta videobloggandet inte ett men kanske tio steg framåt. Gillar helt klart sortimentet hos Beachandmotion och att butiken är snygg och lättnavigerad gör inte saken sämre 🙂 En sak till som jag gillar är betalningsalternativen, eftersom jag får in en del pengar via Paypal så är det rätt bekvämt att kunna handla och betala med Paypal utan att behöva ta omvägen via banken eller betalkortet.

Skriv en kommentar

CommentLuv badge