PC var god dröj…

Jag fick en idé om att starta upp min gamla PC igen, efter att ha använt Mac sedan 2007. En av anledningarna var att jag fick ett behov av att köra ett program som inte finns för Mac. Visserligen kan man installera Windows på en Mac, men jag vill helst inte skräpa ner den med det eländet. Så eftersom programmet jag ska köra inte kräver så mycket dator så beslutade jag att damma av den PC jag redan hade. För att vara säker på att det inte är en massa onödigt skit installerat som tar kraft ur burken så passade jag på att formatera om hårddisken och installera om Windows. Sen tänkte jag undvika nya Internet Explorer och lite annat smått och gott som jag ändå inte behöver (kör safari som webbläsare även på PC:n nu). Sen är ju grejen att en PC kan roa sig själv och ända sedan jag gav den tillgång till Internet igår så har den laddat hem, installerat, startat om, laddat hem, installerat och startat om, osv. Det senaste som PC:n gjorde utan lov från min sida var att ladda ner Internet Explorer…. Så, jag slapp inte eländet…  Nu ska det bli spännande att se om alla uppdateringar är hemma och installerade eller om den börjar på nytt efter senaste omstarten. Vore ju kul att kunna använda datorn utan att den ska vara seg för att den håller på att uppdatera i bakgrunden.

2 Kommentarer till “PC var god dröj…”

Skriv en kommentar

CommentLuv badge