IKEA TV

Så har tiden kommit då det är dags för TV:n att bli en möbel igen. Förr, före min tid så brukade ju TV:n vara en stor sak i ädelträ med luckor och grejer, en riktig möbel med andra ord. Sen gick utvecklingen framåt och TV:n blev framtidens TV, platt, bred och möjlig att hänga på väggen som en tavla. Men, då är ju plötsligt TV:n ingen möbel… Nu har IKEA ändrat på det så snart är TV:n en möbel igen, men istället för massivt ädelträ i kabinettet så gissar jag att man kommer att få den i äkta spånskiva med olika färger och faner som valmöjlighet. Eller heter det faner nu mera? Det kanske är laminat?

Ska du köpa en IKEA TV? Själv står jag över, i ett samhälle med ständig tidsbrist så behöver jag inte spendera 4 timmar varje dag framför en TV.

 

3 Kommentarer till “IKEA TV”

 • Jag vill inte ha en TV det står IKEA på, trots att jag är uppvuxen i Älmhult 😉 Min Panasonic är vacker..
  Herr Gunnarsson nyligen inlagt…Ett i-landsproblem (Av många)My Profile

 • Ida says:

  sv: En katt på armen är det bästa som finns. Speciellt när hon ligger nära och lägger ena benet över en, som att hon håller om mig! Bästa bästa. Fast det är inget fel på vetekudden heller, jag har också en sån och den kommer säkert gå varm (haha…) nu när det är mycket showande, då somnar jag gärna med den under ryggen…. )
  Ida nyligen inlagt…Ledig fredag!My Profile

 • Ida says:

  sv: TACK!! Ja man får alltid hoppas, annars blir det paljettyg utanpå, på nåt sätt fastsytt… vi får se, haha. Men nu har jag iaf ett par skor till vårt helvita set, det känns bra! Och inte behövde jag skaffa några nya! : )
  Ida nyligen inlagt…Ett par vita stövlar, tack!My Profile

Skriv en kommentar

CommentLuv badge