Behöver inte boka tid

En av fördelarna med att bo i hus är att jag behöver inte boka tid till tvättstugan, jag tvättar när f-n jag vill. Dessutom är det fint väder  nu så jag kan torka tvätten ute. Två fördelar var det, men den största fördelen är nog i alla fall att man slipper alla typer av tvättstugepoliser. För vem vill ha med en dryg tvättstugepolis att göra?

2 Kommentarer till “Behöver inte boka tid”

  • Gun says:

    Nej fy, tvättstugepoliser är inte roliga. Vi har ingen i vårt hus, men hade en hemsk och elak kärring där vi bodde förut. Har lätt att få tvättid också, det går nästan alltid att få en tid samma dag, ofta direkt när man får ”lust” att tvätta. Annars kan man ju installera en maskin i lägenheten också om man vill. Många har nog gjort det, så det är väl därför vi har så lätt att få en tid antar jag.
    Gun nyligen inlagt…ÖverraskningMy Profile

  • Vilken lyx! Här måste man typ boka tvättid minst en vecka innan …

    – åh vad snäll du är!! Tack så jättemycket Patrik! 😀 Dina kommentarer är bäst!
    ADARAS.se – din bloggtidning på nätet! nyligen inlagt…Upp till rakning – Chict VIP-utskickMy Profile

Skriv en kommentar

CommentLuv badge