Skapa ordning i oredan

För några veckor sedan fick jag en massa inspiration i Liies blogg om hur man får ut mer av sin tid. En del av inspirationen använde jag till att göra en nylansering av mitt kontor. I en massa år har jag haft ett kontor i ett av rummen här i huset, men förra året beslöt jag att inte ha ett helt rum upplåtet som kontor. Jag städade helt enkelt bort hela kontoret, ut med skrivbord och allt. Sedan dess så har jag haft ”kontor” överallt i huset, i soffan, sängen, vid köksbordet osv. Till slut blev det lite högar här och där med papper och sådant som hör hemma på ett kontor, så jag möblerade upp mitt gamla kontor i ny tappning. Samma skrivbord och möbler som året före hade åkt ner i källaren kånkades upp och fick ta ny plats. Om det blev bra? Ja, det blev riktigt bra och nu har en plats där jag kan röra runt med det som har med administration, pappersarbete, plugg och bloggande att göra. För att göra allt lite trivsammare så har jag också beslutat att röja upp och slänga papper som jag inte behöver, minst en gång i veckan så jag slipper högar. Nu upptäckte jag precis att jag var lite för duktig igår, så jag har även slängt papperen som jag skulle ha den här veckan. Får skriva ut en ny bunt då… tur jag har köpt en ny skrivare.

Skriv en kommentar

CommentLuv badge