Göra design till blogg eller hemsida

Väldigt många har en blogg eller hemsida, men dessvärre är det inte lika många som har kunskapen om hur man gör en egen personlig design. Som tur är kan man lära sig det som man saknar kunskap om och ett bra ställe att börja på när det gäller webbdesign är på webbdesigna.se, där kan man läsa mer om och lära sig viktiga grunder för att kunna komma igång med att göra sin egen design. Eftersom det oftast tar en stund att lära sig saker utan till så kan man även använda webbplatsen som referens och gå tillbaka och se så att man gör rätt om man nu vill ändra något i sin design. Själv så kör jag med en design som jag bara ändrar lite själv efter tycke och smak och då är det i CSS-filen som jag ändrar för att få rätt färger, typsnitt och utrymmen för annonser osv. Ett bra ställe att börja på är alltså att gå in på webbdesigna.se och lära sig mer om CSS och börja ändra och justera lite i en design som man redan har. Så lär man sig lite mer och lite mer och till slut är man kanske en fullfjädrad webbdesigner som kan skapa riktigt snygga och användarvänliga hemsidor och bloggdesigner.

Klickar man runt lite mer inne på webbdesigna.se så hittar man en massa nyttig information och inspiration, inte bara om webbdesign utan även om sociala medier, hur man kan marknadsföra sin sida, men också hur man kan mäta och få statistik över sina besökare. Det sistnämnda kan vara riktigt intressant när man skaffat sig kunskap och rätt verktyg för att nyttja potentialen fullt ut på internet. Alla lämnar spår efter sig…

Skriv en kommentar

CommentLuv badge