Inspiration till ett nytt badrum?

Nu i dagarna har jag gått och tänkt på att jag skulle vilja ha ett nytt badrum, det jag har börjar få en massa år på nacken och det känns lite opersonligt. Har kollat in en sida som ger ytterligare inspiration till mitt  blivande badrum 🙂 Jag vet inte alla detaljer än som jag vill ha, men jag vet att jag vill ha en dusch med glasvägg och en blandare med takdusch (typ LINC Niagara + LINC 22 Duschblandare). Grejen är den att jag vill ha så mycket mer att mitt nuvarande lilla badrum inte räcker till. Men det går ju att lösa genom att göra två badrum, ett med bara dusch och ett med stort badkar. Några små detaljer som jag inte har nu, men som jag vill ha är handukstork, en snygg väggmonterad hållare för toalettborsten osv. Jag vill ha ett ”rent” golv så det är lätt att städa. Tur jag bor i hus så det finns möjligheter att göra lite som man vill.

En Kommentar till “Inspiration till ett nytt badrum?”

Skriv en kommentar

CommentLuv badge