Däckad av värmen

Augusti och värmen håller sig runt 30 grader ute om dagarna. Regnskuren som kom nu i kväll var mer än välkommen och många har nog till och från känt sig lite däckade av värmen som hållit i sig ett bra tag nu. Men innan man vet ordet av så är vintern här med en rivstart. Kalla morgnar, is på rutorna och halka på väg till jobbet. Då är det bäst att vara förberedd, så man inte blir tagen på sängen. Nordendäck har ett stort sortiment av vinterdäck, till bra priser. Bra priser priser är alltid bra, då slipper man tumma på kvaliteten bara för att pengarna inte räcker eller för att man råkar vara snål. Går ju alltid åt en massa pengar över semestern och till jul. Gillar också möjligheten att handla fraktfritt, är annars där som det kan dra i väg med kostnaderna ibland.

Själv har jag fina vinterdäck som får gå i en eller två säsonger till. Är noga med att byta medan däcken fortfarande är ganska bra. Dels för säkerheten med också för att jag har en lång och jobbig backe på vägen hem…. trist att få lov att gå upp bara för att det slirar… 🙂 Har också turen eller skickligheten att åka i en liten bil, erfarenheten säger mig att jag kommer billigare undan när det gäller däck då, än om jag skulle ha en stos SUV eller liknande. Har iofs blivit med lastbil också, så det går kanske åt lite större däck där då. Men, den hade nyss fått nya tofflor så….

Skriv en kommentar

CommentLuv badge