Bli stationär

Har haft bärbar dator de senaste sju åren. Måste säga att jag är riktigt nöjd med den, men faktiskt börjar jag känna behov av att ha en stationär dator med riktigt tangentbord, mus och framförallt en stor skärm.

Går rykten (som vanligt) att det kan vara nytt på gång från Apple, så antar att det är bäst att vänta några månader innan jag slår till. Känns ju inte helt bra om man köper det sista av det senaste och sen vaknar man upp några dagar senare och märker att det finns mer prestanda för nästan samma pengar.

Stor skärm, rejält med arbetsminne och mycket lagring kommer att vara prioriterat. Vet att jag troligen kommer ha datorn några år så är bäst att inte ligga i underkant. Datorn jag sitter med nu har sju år på nacken och den fungerar fortfarande riktigt bra. Märkte dock när jag skulle köpa nytt bildbehandlingsprogram att det inte stöddes av min dator. Går säkert att åtgärda, men köper hellre nytt…

 

En Kommentar till “Bli stationär”

Skriv en kommentar

CommentLuv badge