Restaurang – Fokus på hela upplevelsen

restaurangmöbler

Oftast när man går på restaurang så är man ute efter hela upplevelsen och atmosfären, inte bara den goda maten. Även om maten smakar gott så vill man sitta bra i en skön miljö och bli väl bemött. Är maten lite lyxigare så förstärks känslan och upplevelsen om miljön också känns lite lyxigare. Tycker också att matchning är viktigt, att man har restaurangmöbler som matchar. Kommer ihåg en upplevelse när jag åt på restaurang med en vän, alla stolar var lika vid alla bord utom ett. Dessutom var en av dessa stolar utbytt så den med en stol från de andra borden. En detalj man kanske inte tänker på, men jag såg att min vän stördes av detta även om hen lät stolen stå kvar. Kanske värt att tänka på när man väljer stolar till restaurangen om man nu har planer på att köpa nytt. Naturligtvis vill man också sitta skönt medan man väntar på maten, ibland är ju restaurangbesök en upplevelse på mer än en timme om man räknar tiden från man kommer tills man går där ifrån, mätt, nöjd och belåten.

Hos www.restaurangmöbler.se finns ett stort utbud att välja av när man vill förnya sin restauranginredning eller kanske är det första investeringen till en ny och fräsch restaurang?

Naturligtvis ligger valet av restauranginredning också i vilken inriktning man har på sin restaurang. Är det lunchrestaurangen dit man går för att stilla sin hunger och hinna med allt på de 30 minuter som lunchrasten tillåter. Eller är det den lite mer romantiska restaurangen som är ens absoluta förstahandsval när man ska på dejt första gången med en ny tilltänkt partner. Något som sen blir en tradition, att man går dit varje år för att fira att det var dit man gick första gången… Kanske är det restaurangen dit man tar sina blivande affärspartners på representationsmiddag, kick off och firmafest?

Samtidigt som man tänker på kunderna när det gäller restaurangmiljö så tycker jag också att det är viktigt att man tänker på personalen som jobbar där. Dels en tilltalande arbetsmiljö men det ska också vara en lättarbetad miljö. Själv skulle jag trivas med att jobba på en restaurang där det är lagom med plats för att kunna servera och duka av samtidigt som det är lättstädat och hygieniskt så man hela tiden kan ha en fräsch arbetsplats. Då kan man få glad och trevlig personal som kan ge ett kundbemötande som ger glada, mätta, nöjda och återkommande kunder. Kan man få en bättre helhet?

Skriv en kommentar

CommentLuv badge