Kärlekspresenter

Jag gillar absolut att ge bort kärlekspresenter, små gåvor som visar att man tycker om, uppskattar och bryr sig. Det blir liksom en extra dimension att utrycka sina känslor på. Visst, man kan visa sina känslor genom ord och handling, men en kärlekspresent kan passa bra när man inte har möjlighet att få rå om varandra som man önskar och kan ha kvalitetstid tillsammans. Funkar också som en fin gest om man varit ifrån varandra lite för länge. Vilket ibland kan handla om timmar och ibland om dagar eller månader. Vet vem som skulle kunna få en kärlekspresent av mig, men vet också att i det fallet så är det inte uppskattat så det är lika bra att hålla det för sig själv. Ibland har man helt enkelt inte tur i kärlek. Men men, sånt är livet. Choklad är egentligen den perfekta kärlekspresenten om man vill ta ”första klivet” och visa lite extra uppskattning. Får man den i retur så kan man alltid tröstäta och äta upp allt själv 😉

Nu lät det kanske lite dystert, men jag har också haft framgång med presenter som blivit uppskattade och då känns det riktigt bra. Har skickat blommor vid ett flertal tidigare tillfällen och det har varit uppskattat. Men, skulle jag skicka något idag så skulle jag skicka ett chokladogram för på något vis så känns det som att det ger möjlighet till mer njutning när det är något som man kan äta och njuta av. För vem njuter inte av en bit choklad? Dessutom sägs det ju att choklad frigör en massa kärleksgrejjer i hjärnan och det kan bara vara positivt 🙂

Skriv en kommentar

CommentLuv badge