Fem accessoarer för att lyckas eller misslyckas i sociala medier

Jag har sett ett samband och ett mönster, med ”vanliga” accessoarer som används flitigt i sociala medier. För att ha något att skriva om, eller kanske för man inte vet var man ska göra av händerna. Eller något annat…. hur som helst kan dessa accessoarer både leda till framgång och motgång. Här kommer dom, utan inbördes ordning och det kan vara så att jag missat någon som borde varit en av dessa fem:

  • En kopp
  • En kall
  • Ett glas
  • En bok
  • En katt

Är det morgon är det aldrig fel att vakna med en kopp (kaffe). Är det kväll kan man alltid ta det lugnt med en bra bok. Onsdag, fredag eller helg, då kan man ta en kall (öl), eller ett glas (vin). Och den där katten, den kan dyka upp precis var som helst och är den inte del av något så tar den gärna över hela föreställningen.

Det vete katten hur sociala medier skulle se ut utan katt?

Skulle ta en bild tidigare idag, och naturligtvis dök det upp en katt mellan kamera och motiv.

IMG_3698

Skriv en kommentar

CommentLuv badge