Hemstädning, ett sätt att frigöra tid?

Tid är bristvara för många, ändå ”slösar” man  bort sin tid på tråkiga saker som städning. Dumt, när det finns alternativ. Idag finns det ett stort utbud av företag som erbjuder just hemstädning och även flyttstädning. Tänk att boka in en veckostädning varje fredag förmiddag, så det är nystädat, rent och luktar fräscht när man kommer hem från jobbet senare på eftermiddagen. Då har man frigjort tid från en tråkig uppgift, så kunde man jobba istället. Tiden man annars skulle lägga på städning kan man göra något trevligt med familjen, gå och träna, bio eller vad som helst som nu passar ens intressen.

Vet inte om det är en fördom som jag har, bara för att jag bor på ”landet”. Men, det känns som att det är mer vanligt att köpa hemstädning i Stockholm och andra storstäder, än i mindre städer och ute på landet. Vet inte om det är så? Oavsett så borde man bli bättre på att köpa in dessa tjänster så man kan fokusera på det man gillar istället. Men, gillar man att städa så är det ju helt Ok. Själv städar jag för att jag har tid, men har planer på att faktiskt anlita någon i framtiden så jag slipper själv. Skulle nog vara bra att få hjälp med matlagning också, en gång i veckan och rätter som räcker veckan ut.

Städa hemma

Skriv en kommentar

CommentLuv badge