Moviebox

Tänk vad utvecklingen går framåt. På det glada 80-talet så kunde man åka till macken och hyra videofilm + en video modell resväska. Sen var det bara att åka hem och koppla i sladdarna och titta på filmen. Klockan 18.00 dagen efter skulle allt vara återlämnat och filmerna skulle vara tillbakaspolade, annars blev det en extra avgift!

Idag kan man hyra film via nätet och man kan kolla via dator eller smartphone om man så vill. Det var förresten en förväntning man hade på framtiden på den tiden, att man skulle kunna ha en liten TV som gick att ha med sig i fickan, dessutom ville man kunna prata i telefon utan att sitta fast i en sladd. Och som inte det var nog så drömde man också om bildtelefon där man kunde se den man pratade med. Då, såg telefonen i framtidsdrömen ut som en TV med telefonlur… Inte kunde man ana att allt skulle komma i en liten smidig smartphone som kunde allt det där plus lite till. Det är 2015, den där framtiden som kändes så avlägsen då när året var 1985.

Skriv en kommentar

CommentLuv badge