Mot ljusare tider

Just nu är det vinter och även om det går mot ljusare tider så kommer man inte från att det blir mörkt tidigt och det blir riktigt mörkt. Dessutom är det kallt och snöigt ute, så man tillbringar mycket tid inomhus. Men, man kan ändå inte gå runt som i ett evigt mörker och så lite får man ta ansvar för tillvaron själv. Ett sätt är att möblera så det blir trivsamt och inspirerande att vistas inomhus. En skön soffa för kvällsmyset där man kan kurra ihop sig med en kopp varm choklad framför en spännande film. Några inspirerande tavlor på väggarna kan få en att drömma sig bort till andra platser och årstider. Man kan till och med skapa en känsla av att vara på annan plats.  Med rätt bakgrundsmusik kan man ta hela hemmets upplevelse till en ny nivå. Men, viktigast av allt är kanske belysningen? Med rätt belysning kan man skapa stämning, lysa upp och fokusera på inspirerande eller fina inredningsdetaljer, samtidigt som man kan låta skuggan falla på det som man av någon anledning kanske inte gillar, men som finns där ändå. Lampor finns i olika modeller och former för alla tänkbara ändamål, ofta är lampor också så fina att dessa blir en bärande inredningsdetalj i sig, oavsett om den är tänd eller släckt.

 

Skriv en kommentar

CommentLuv badge