I en djungel av mobilpteratörer

Egentligen är det inte helt lätt att välja mobilperatör idag. Annat var det förr när jag skaffade min första mobiltelefon i början på 1990-talet. Då fanns det bara en operatör, två nät och ungefär lika många abonnemangstyper. Så hur väljer man idag då? Bor man på landsbygden så är täckning en prioriteringsfråga, men samtidigt är nog skillnaden mellan näten och operatörerna marginell i det fallet numer. Istället kanske man bör kolla vilka mervärden operatören erbjuder? Uno Telefoni har bland annat en operatörsoberoende växel som tjänst. Det tycker jag låter väldigt bra, för har man ett företag med ett antal anställda, kanske med en viss geografisk spridning, då ser jag set som en stark konkurrensfördel att inte tvinga fram ett operatörsberoende. Mer valfrihet åt kunderna helt enkelt och så kan var och en välja det som passar och känns bäst, utan att bli exkluderad från växeltjänsten. Mer information om företaget med den genomtänkta tjänsten finns på deras hemsida. Absolut värt att kolla in om man har företag och går i tankarna att se över sina abonnemang.

Skriv en kommentar

CommentLuv badge