Välj en sida

April 2006 skaffade jag den här domänen och började blogga på den, det höll i sig i några år och jag var rätt aktiv. Men sen skulle jag göra ett byte av webbhotell för några år sedan och lyckades kvadda databasen så bloggen blev sig inte lik på något vis. Och sen dess har den legat i träda…

Idag kände jag att det är dags att starta upp bloggen igen. Kanske för att jag sitter hemma med feber och har långtråkigt, eller kanske för att jag behöver en plats att lufta mina tankar.

Nja, långtråkigt har jag inte, inte på något sätt. Min entreprenörshjärna snurrar på och jag tänker att eftersom samhället inte ser ut att bli sig likt under den närmsta tiden så är det lika bra att bege sig online till en större del. För det är ju så att när det sker snabba förändringar, så måste man vara snabb på att anpassa sig till dessa förändringar.

Det finns väl åtminstone två evolutionsteorier och den ena säger att den starkaste vinner, den andra säger att den som är bäst på att anpassa sig vinner. I dagsläget med rådande pandemi så skulle åtminstone jag vilja påstå att båda teorierna är högaktuella. Där det gäller viruset så är det den starka som har bäst förutsättningar att vinna. När det gäller utvecklingen runt omkring i livet, jobbet och vardagen så är det den som kan anpassa sig snabbt som är en vinnare.

Så, på sätt och vis känns det ändå skönt att tidigare motgångar och medgångar och ett liv som entreprenör gjort att anpassningen att gå online kändes ganska enkel. Behöver inte fundera på vad och hur utan bara lägga fokus på att göra.

Så, det var nystarten på bloggen. Nu fixa till designen..